HANSBO SPORT

ÖVERGÅNGSTÄCKE HS COMFORT, 150g

Art. nr. 75100401. Kategorier: , , .

Produktbeskrivning

breath_5000   waterproof_5000

Övergångstäcke producerat av marknadens starkaste material.
Nu med förbättrad passform!

Täcket är gjort av 1200 D blankt ballistik polyester, som ger en berättigad kvalitet känsla. Ett otroligt slitstarkt material, en gång framtaget för den amerikanska armén, som gör att täcket tål hårda tag.
Ökad vattentäthet och andbarhet från >3000 till >5000!
Fodret är gjort av 70 D mjukt och prasselfritt polyesterfoder med HS-loggor invävda i fodertyget. 150g fyllning, gör att din häst håller sig varm. Låga kryssgjordar med dold elasticitet och gummiring, undviker att gjordarna går upp av sig själv när hästen är i kraftig rörelse.
Täckets unika design är skapad för att ge täcket optimal passform på hästen. Det lilla bogvecket utmed kantbandet skapar rörelseutrymme för hästen, men gör även att täcket ligger kvar när hästen är i rörelse. Detta är ett täcke som skall inverka minimalt på hästens naturliga rörelse schema, utan snarare uppmuntra till detsamma. Försett med dolda metallspännen för att fästa ev. löst halstäcke.
Kryssbelagda frontspännen med två kabinhakar som fästes i en metallring vilket gör det väldigt enkelt att knäppa. Ingen ryggsöm, tejpade sömmar. Breda reflexband i front samt på svansflärp med svansrem. Reflexpasspoaler och ägaretikett inuti. HANSBO SPORT broderat ton i ton utmed halsen. HANSBO SPORT plakett i metall fäst i täckets vänstra nederkanten.

Ett täcke som garanterat att kommer bli en favorit.

Läs mer om COMFORT

Kontakt

HANSBO SPORT
info@hansbosport.se
0431-44 59 00

Box 1180, 269 25 Båstad

Besöksadress
Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Top