HANSBO SPORT

REGNTÄCKE HS Comfort

Art. nr. 75010791. Kategorier: , , .

Produktbeskrivning

breath_5000  waterproof_5000

Exklusivt regntäcke med förbättrad passform!  
Täcket är gjort av 1200 D blankt ballistik polyester, som ger en berättigad kvalitet känsla. Ett otroligt slitstarkt material, en gång framtaget för den amerikanska armén, som gör att täcket tål hårda tag.
Ökad vattentäthet och andbarhet från >3000 till nu >5000! Fodret är gjort av 70 D mjukt och prasselfritt polyesterfoder för hästens välbefinnande och komfort, HS-loggor invävda i fodertyget.
Låga kryssgjordar med dold elasticitet och gummiring, undviker att gjordarna går upp av sig själv när hästen är i kraftig rörelse. Täckets unika design är skapad för att ge täcket optimal passform på hästen.
Det lilla bogvecket utmed kantbandet skapar ett rörelseutrymme för hästen, men gör även att täcket ligger kvar när hästen är i rörelse. Detta är ett täcke som skall inverka minimalt på hästens naturliga rörelse schema utan snarare uppmuntra till detsamma.
Försett med dolda metallspännen för att fästa ev. löst halstäcke. Kryssbelagda frontspännen med två kabinhakar som fästes i en metallring vilket gör det väldigt enkelt att knäppa. Ingen ryggsöm, tejpade sömmar.
Breda reflexband i front samt på svansflärp med svansrem. Reflexpasspoaler och ägaretikett inuti. HANSBO SPORT broderat ton i ton utmed halsen. HANSBO SPORT plakett i metall fäst i täckets vänstra nedankant.

Ett täcke som håller hästen garanterat torr.

Läs mer om COMFORT

Kontakt

HANSBO SPORT
info@hansbosport.se
0431-44 59 00

Box 1180, 269 25 Båstad

Besöksadress
Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Top