HANSBO SPORT

VINTERTÄCKE HS COMFORT

Art. nr. 75150661. Kategorier: , , .

Produktbeskrivning

breath_5000   waterproof_5000

Vintertäcke Premium, producerat av marknadens starkaste material.
Nu med förbättrad passform!

Täcket är gjort av 1200 D blankt ballistik polyester, som ger en lyxig känsla. Ett otroligt slitstarkt material, en gång framtaget för den amerikanska armén, som gör att täcket tål hårda tag.
Ökad vattentäthet och andbarhet från >3000 till >5000! Fodret är gjort av 70 D mjukt och prasselfritt polyesterfoder med HS-loggor invävda i fodertyget. 300g fyllning kommer att hålla din häst varm i det kallaste av väder.
Låga kryssgjordar med dold elasticitet och gummiring, undviker att gjordarna går upp av sig själv när hästen är i kraftig rörelse. Täckets unika design är skapad för att ge täcket optimal passform på hästen.
Det lilla bogvecket skapar rörelseutrymme för hästen, men gör även att täcket ligger kvar när hästen är i rörelse. Detta är ett täcke som skall inverka minimalt på hästens naturliga rörelseschema utan snarare uppmuntra till detsamma.
Försett med dolda metallspännen för att fästa ev. löst halstäcke. Kryssbelagda frontspännen med två kabinhakar som fästes i en metallring vilket gör det väldigt enkelt att knäppa. Ingen ryggsöm, tejpade sömmar.
Breda reflexband i front samt på svansflärp med svansrem. Reflexpasspoaler och ägaretikett inuti. HANSBO SPORT broderat ton i ton utmed halsen. HANSBO SPORT plakett i metall fäst i täckets vänstra nedankant.

Ett täcke som garanterat kommer att bli en favorit.

Läs mer om COMFORT

Kontakt

HANSBO SPORT
info@hansbosport.se
0431-44 59 00

Box 1180, 269 25 Båstad

Besöksadress
Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Top