HANSBO SPORT

OM OSS

banner_comfort
banner_ultralight_new_uk
banner_ultralight_new_uk2
banner_ultralight_new_uk5
banner_ultralight_new_uk6
banner_ultralight_new_uk3
banner_ultralight_new_uk4

OM OSS

HANSBO SPORT grundades från början utifrån en produkt; kombitäcket.
Grundarna Hans och Bo lyssnade på dom som då i 1977 sökte ett täcke som kunde andas, men som samtidigt höll hästen torr. Hans hade stor erfarenhet av textil. Han tog fram ett material som tidigare använts till kläder, men inte till hästtäcken. Tyget vävdes i Sverige och täckena syddes av egna sömmerskor i Skällinge. Kombitäcket blev en otrolig succé. Det  leverades under 80- och 90-talet till de olympiska lagen i Sverige, Finland och England. Företaget blev dessutom brittisk hovleverantör då Queen Elisabeth II beställde kombitäcken till stallets hästar på Buckingham Palace.

Vi har kommit långt under dessa 40 år. Våra täcken vidareutvecklas kontinuerligt och produktsortimentet utökas successivt. Idag utgör schabrak, täcken och benskydd de största produktgrupperna och kompletteras av vardagliga hästvårdsprodukter samt ett brett utbud av läderprodukter.

All produktutveckling och design sker i Sverige. Vi arbetar intensivt för att möta de föränderliga krav som olika discipliner ställer för både ryttare och hästar. Alla produkter testas och utvärderas grundligt före produktionsstart. Produktionen sker i olika delar av världen och på fabriker som möter våra egna högt ställda krav samt uppfyller REACH och Childhoods mer specifika krav. Många av fabrikerna har vi arbetat med i över 25 år och vi säkerställer kontinuerligt att samtliga efterlever och utvecklas i takt med omvärldens krav.

För oss på HANSBO SPORT är det viktigt att produkterna uppfyller kriterier och önskemål från våra professionella ryttare. Vi har därför ett nära samarbete med ryttare på olika nivåer, med allt från guldmedaljören i EM 2017 till ryttare som tävlar i olika internationella och nationella klasser inom dressyr, hopp, fälttävlan och trav.

Välkommen till
 HANSBO SPORT

HANSBO SPORT BRAND MOVIE
– The Equestrian Life

Vi kan design, vi kan produktutveckling och vi anser att en trygg och bra produktion utgör förutsättningen för bra produkter. Nu vill vi synliggöra detta för en ännu bredare publik. Därför har vi valt att skapa en Brand Movie.

Vår historia för oss in i framtiden, möt oss i vår värld, upplev passionen, funktionen och kunskapen, allt som HANSBO SPORT står för, upplev -The Equestrian Life.

ÄGARE

HANSBO SPORT ägs av Willab AB. Företagets mål är att alltid ligga steget före när det gäller förbättring av befintliga produkter och framtagning av nya. Vi följer nogsamt utvecklingen för att tillgodose marknaden det den efterfrågar.

 

Kontakt

HANSBO SPORT
info@hansbosport.se
0431-44 59 00

Box 1180, 269 25 Båstad

Besöksadress
Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Top