HANSBO SPORT

Om Oss

Hansbo_mingel_Tullstorp_L1A0083
_S4A2364

BAKGRUND

De första grundstenarna till vad som sedermera blev HANSBO SPORT lades redan 1977 av familjen Arvidsson. Med stort kunnande och erfarenhet inom den textila produktionen i kombination med ett genuint hästintresse var de första stegen in i hästsportbranschen tagna med egen sömnadsproduktion av bland annat täcken och schabrak.

LÅNG TRADITION

Alla produkter specialskräddades och syddes upp i Sverige allt efter kunden behov. Redan från start var ordet kvalitet en viktig ledstjärna och textilleverantörer och material valdes nogsamt för att erbjuda det bästa. Schabrak och täcken höll mycket hög kvalitet och än i dag hänger det combitäcken kvar stallarna. Ett täcke som eftertraktades av många.

TILLVERKNING

Många av HANSBO SPORT produkter tillverkas idag i Asien och Indien hos noga utvalda leverantörer. Dessa har knutits nära företaget i långsiktiga relationer, allt för att bibehålla bästa kvalitet. Stor omsorg läggs också vid val av material och i tillverkningsprocessen. För att säkerställa det högt ställda kraven sker löpande kvalitetskontroll.

KVALITET & DESIGN

Utvecklingen går fort och HANSBO SPORT ligger alltid i framkant vad gäller nya tekniska material som framtagits för att underlätta och öka komforten för både häst och ryttare. Befintliga produkter såväl som nyheter håller ett klassiskt rent snitt och ska alltid gå att kombinera. Som kund ska du känna dig säker när du köper en HANSBO SPORT produkt.

UTVECKLING

Med åren har antalet produkter utökats och idag finns ett komplett sortiment för såväl häst, ryttare som för hela stallet. Från hovkratsar och broddar till högfunktionstäcken och ryttarutrustning.

ÄGARE

HANSBO SPORT ägs av Willab AB. Företagets mål är att alltid ligga steget före när det gäller förbättring av befintliga produkter och framtagning av nya. Vi följer nogsamt utvecklingen för att tillgodose marknaden det den efterfrågar.

Top