HANSBO SPORT

Sponsorryttare

SPONSORRYTTARE

Samarbetet med sponsorryttarna är en viktig del i den ständigt pågående produktutvecklingen. Ryttarna använder utvalda produkter och utsätter dem för hårda prover i sitt dagliga arbete. De återkopplar löpande med viktiga inlägg och synpunkter om hur produkterna kan utvecklas och bli ännu bättre. HANSBO SPORT är mycket stolta över sina sponsorryttare som gör ett fantastiskt arbete.

Jan Brink

Jan Brink

Jan Brink slutade sin internationella karriär tillsammans med Briar 899 i Las Vegas World Cup final 2009. Dessförinnan hade de tillsammans en fantastisk karriär där de bl.a. låg etta på världsrankingen under nästan hela 2005, vann Aachenchampionatet, tog en fjärdeplacering i lag under OS i Hong-Kong och vann sju SM-guld.

Jan Brink tävlar nu nationellt på högsta nivå för att producera hästar för den internationella marknaden. På sitt Tullstorp Dressage Stable AB bedriver Jan träning och utveckling av hästar och ryttare, samt letar hela tiden efter topphästar att förädla och förmedla runt om i världen. Jan tror på ett helhetskoncept och följer engagerat sina elever på såväl träning som tävlingar och landslagsträffar. Han reser med jämna mellanrum till t.ex. Brasilien, Italien och USA för att följa upp hästar och ryttare där.

_L1A0746

 Johanna Due Boje

Johanna Due-Boje är en lokal 26-årig dressyrtalang med verksamhet utanför Förslöv i nordvästra Skåne. Där utbildar hon både hästar och elever på daglig basis.

Hon har deltagit vid flertalet Europamästerskap både för ponny, junior och Young Rider och har under dessa ungdomsår även tagit flera SM-medaljer med ett guld som ädlaste valör 2008. Efter gymnasiet flyttade hon till Holland för att jobba och träna med hästar på heltid. Under de fem år hon arbetat som ryttare hos Anky van Grunsven skapade hon en stabil grund och ett mycket brett kunnande.

För drygt två år sedan flyttade Johanna hem och tog klivet upp som U25-ryttare på Grand Prix-nivå med sin egenutbildade Don Corleone. Under dessa år fick hon äran att rida på stora arenor såsom i Aachen, Falsterbo och i Friends Arena med fina placeringar.

I år är Johanna förstaårssenior och har redan lyckats starta internationell Grand Prix med vinst och fått representera Sverige vid Nations Cup i Hickstead, England. Johanna rider även med jämna mellanrum unghästar i olika åldrar både i Falsterbo och på Breeders och hoppas att en av dessa påläggskalvar någon gång i framtiden ska vara biljetten till OS.

Kristian von Krusenstierna

Kristian von Krusenstierna

Kristian von Krusenstierna ingick 2014 i dressyrlandslagets grupp A. Kristian började som ponnyryttare och vann då SM-guld. Sedan fortsatte han över på stor häst, Wilson är nog den häst som utmärkt sig mest. Tillsammans deltog de i bl.a. VM och en Världscupfinal. Hans första häst sedan Biggles pensionerades i november 2015  är Languedoc som tränas för de större mästerskapen.

Vid sidan om tävlandet arbetar Kristian i familjens ridskola i Ågesta i Stockholm. Han ansvarar för skolhästar och håller själv lektioner varje vecka. Kristian von Krusenstierna och HANSBO SPORT har ett fint samarbete sedan många år tillbaka. Det är till stor hjälp för oss att få testa våra produkter under det slitage som en ridskoleverksamhets fler än 900 elever per vecka ger.

Kontakt

HANSBO SPORT
info@hansbosport.se
0431-44 59 00

Box 1180, 269 25 Båstad

Besöksadress
Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Top