HANSBO SPORT

Sponsorryttare

SPONSORRYTTARE

Samarbetet med sponsorryttarna är en viktig del i den ständigt pågående produktutvecklingen. Ryttarna använder utvalda produkter och utsätter dem för hårda prover i sitt dagliga arbete. De återkopplar löpande med viktiga inlägg och synpunkter om hur produkterna kan utvecklas och bli ännu bättre. HANSBO SPORT är mycket stolta över sina sponsorryttare som gör ett fantastiskt arbete.

070709428_ABFa4

Jan Brink

Jan Brink är en av Sveriges genom tiderna mest meriterade dressyrryttare. Han är 3-faldig OS-ryttare, har tagit 7 internationella medaljer och vunnit 7 senior SM-guld. Han vann även Aachen Championatet 2005 som första svensk och var rankad 1:a i världen hela 2005. De flesta medaljer tog han tillsammans med legenden Briar som Jan utbildade från han var 2,5 år gammal. Utöver att vara en duktig ryttare är han även en duktig tränare och blev utnämnd till Årets Tränare 2012. Jan har genom åren byggt upp en exklusiv anläggning för utbildning och försäljning av högklassiga dressyrhästar; Tullstorp Dressage Stable. Med ett nätverk av kunder över hela världen står Jan och Tullstorp för en stor del av Sveriges import och export av dressyrhästar. Samtidigt är han en mycket engagerad tränare för sina få särskilt utvalda elever som han har jobbat med i många år, samt Knytkalaset och Plantskolan som har var med och grundade för över 20 år sedan.

johanna

 Johanna Due Boje

Johanna Due–Boje, meriterad landslagsryttare och dressyrstjärna som gjort världscupdebut med första hästen Mazy Klövenhöj. Johanna är bosatt på den skånska landsbygden där hon utbildar unghästar, coachar elever samt tränar och tävlar själv hästar på Grand Prix-nivå

closeUp2 - kopia

Kristian von Krusenstierna

Kristian von Krusenstierna är A-tränare i dressyr och har ridit i dressyrlandslaget som ponny, junior, YR och seniorryttare. Tävlat SM, NM, EM, VM och världscup finaler. Medgrundare av DressagePower.

Är en i familjen som driver familjeföretaget Ågesta Gård och Ridskola. På anläggningen Ågesta Gård som ligger strax söder om Stockholm bedrivs många olika verksamheter. Den största delen är ridskolan som är en av Sveriges största med 64 hästar i verksamheten och dryga 900 elever i veckan.
Kristians dressyrstall har 15 boxar där utbildning sker av både hästar och ekipage med fokus på träning av mestadels ungdomar och utbildning av hästar till Kristians egna tävlingsverksamhet.

Dessutom finns en Ridsportbutik, ett Gårdscafé, ett 20 tal Hereford kor och ett vattenträningsband för häst på gården.

Bruce Goodin photo

Bruce Goodin

Anita Johnsson

Anita Johnsson

Anita Johnsson är en av ryttarna i svenska landslaget i Paradressyr.

Anitas första häst heter Dear Friend ”Freddan” e Don Henrico och är född 2008. De har varit ett team sedan november 2015.

I Paradressyr rider man i 5 olika grader beroende på funktionsnedsättning och Anita rider i grade 1 för dem med störst funktionsnedsättning. Det betyder att de rider hela dressyrprogramen och deras kür i skritt. Det kräver en exceptionell

häst för att ha energi och även kunna variera skritten så mycket som det krävs för att klara ett helt program i samma gångart.

Anitas största merit är ett EM-brons 2011 med hästen Donar. Anita har också haft äran att få representera Sverige vid Paralympics i London 2012 och Rio 2016. Anita har även ridit 1 VM och 5 EM och har nu 8 st SM-guld.

Tillsammans bor de i Mästocka utanför Laholm med hundar, katter och hästar – Freddan har en kompis Prins Aragon, som är pensionär från Ridskolan Strömsholm.

Nästa mål: Paralympics i Tokyo 2020(+1) och VM i Danmark 2022.

UA_Klara

Klara Svanberg

Klara Svanberg har flera lag SM guld på ponny, SM guld individuellt på ponny, flera NM silver i lag på ponny och även ridit EM på ponny. Fyra på YR SM 2019, NM silver i lag 2019, NM silver individuellt 2019.

BDS_6117

Maia Strange Rosholm

Maia Stange Røsholm, 30 år gammal från Norge.

Maia har tävlat i hoppning sen hon var 15 år gammal och har under den tiden startat många 3*, 4* och 5* Grand Prixer, Nationcups, World Cup med placeringar och kvalade tillsammans med den fantastiska hingsten Quid De Talma till OS i Rio.

Maia flyttade till Sverige för 6 år sedan och bedriver idag sin egen verksamhet i Nordvästra Skåne, där hon har möjlighet att ta emot hästar på tillridning, träning och tävling, även möjlighet att ta emot elever.

I sitt stall idag har Maia många lovande tävlingshästar för framtiden och även topphästar som gjort fantastiska resultat hittills under deras resa tillsammans.

Kontakt

HANSBO SPORT
info@hansbosport.se
0431-44 59 00

Box 1180, 269 25 Båstad

Besöksadress
Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Top