HANSBO SPORT

ULTRA LIGHT

banner_ultralight_new

ULTRA Light

VÄRLDSNYHET PÅ MARKNADEN – HELT UNIK I SITT SLAG

ENG

ULTRA Light är ett stalltäcke i 160g lättviktsmaterial. Täcket finns i 5 unika färger och har en mängd fördelar.

Det är funktionell, genomtänkt och har en moderiktig sportig design som gör täcket helt unikt på marknaden och det har en mängd fördelar för både häst och användare.

Inte nog med att det är superlätt i vikt vilket som är mycket behagligt för hästen så är det både lätt att tvätta och det torkar mycket snabbt. Du kan använda det separat som ett klassiskt stalltäcke eller som foder under ditt regn- eller vintertäcke. Fungerar ju naturligtvis också som ett skönt transporttäcke.

En stor fördel är förvaringen. Täcket kommer med en ”väska” där du säkert kan förvara det och täcket  och minskar ditt lagringsutrymme avsevärt.

Varför inte ett täcke som är inspirerat ifrån modebranschen?

Genom ett djupt intresse och kunskap om hästens välbefinnande och behov, men också för mode, konst och nutida kultur, har en alternativ väg hittats, vilket för HANSBO SPORT till en respekterad producent av främst hästtäcken, schabrak, träns, grimmor och benskydd anpassade till hästar i de olika disciplinerna.

Innovation och förnyelse kräver inte bara kreativitet och kunskap utan också mod. Jag hittade inspiration till HANSBO SPORTs serie mitt i min professionella yrkesroll samt aktiva vardag med hästar.

Utifrån en efterfrågan parallellt med influenser från modebranschen såg jag ett behov av förvaringsförbättringar av hästtäcken och en förenkling i det dagliga stall livet. Sedan lång tid tillbaka har vi konsumenter lärt oss att älska de superlätta jackor och västar som finns i en mängd olika utföranden på marknaden. Varför inte göra ett hästtäcke i samma material och med liknande egenskaper i en smidig förpackning?

Perfekt i så många olika aspekter, smidigt förpackade, minskat behov av
lagringsutrymme, mindre vikt för hästen att bära för att bara nämna ett fåtal.
Detta resulterade i en ny stalltäckes serie som namngetts ULTRA Light.

Funktionell, genomtänkt och en moderiktig sportig design gör ULTRA Light stalltäcke helt unikt på marknaden. HANSBO SPORT är innovation.
Vi är övertygade om att ULTRA Light stalltäcke kommer bli en ny klassiker i varje stall.

Anna Axenbjer
Category Manager Equestrian

ultralight_citat
front_ultralight
ultralight_powerfulblack

POWERFUL BLACK

ultralight_happyblue

HAPPY BLUE

ultralight_lovinggreen

LOVING GREEN

ultralight_tipsypink

TIPSY PINK

ultralight_spicyorange

SPICY ORANGE

ultralight2

SUPERSMART FÖRVARING!

ultralight
ultralight_happyblue2
ultralight_happyblue3

Kontakt

HANSBO SPORT
info@hansbosport.se
0431-44 59 00

Box 1180, 269 25 Båstad

Besöksadress
Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Top