HANSBO SPORT

Unga ambassadörer

UNGA AMBASSADÖRER

UA_ellenj

Ellen Johansson

Hej! Här kommer en lite uppdatering!

Först och främst vill jag tacka för att jag får vara er ambassadör! Även tack för det fina Ultra Light täcket och ländtäcket!

Nu är Curran i toppform och har presterat på topp de senaste tävlingarna!

Det gick super på Baltic Cup i Drammen där vi kom 2:a första dagen, vann individuellt och kom 2:a med laget andra dagen och sista dagen vann vi GP som gick i 125 cm!

Vi har även startar våran första 2** tävling. Vi nollade och kom 6:a första dagen, fick lägga en volt andra dagen och nollade och kom 3:a sista dagen!

I Ljungby i helgen kom vi 2:a i sista klassen som gick i 125 cm. Om typ två helger ska vi debutera 130 cm och ser så fram emot det. Sally är på gång att bli helt frisk!

I år har vi några tävlingar kvar bl.a. SM och final i Baltic Cup som går i Vilhelmsborg

Nästa år siktar vi på att rida  mycket internationellt med Curra. B la. Belgien, Holland o Tyskland! Mitt mål är EM som går i Holland nästa år!

Med Sally siktar vi på NM, SM och Friends!

 

Mvh Ellen

UA_Ellen

Ellen Olsson

Jag har en C-ponny som heter Daylight, jag är 14 år och Delle, som min ponny kallas, är 15 år. Jag har haft honom i drygt ett och ett halvt år.
Vår säsong har varit helt fantastisk! Vi har bl.a. tävlat på internationell tävling för första gången och det var i Aalborg, vi tävlade mot alla duktiga D-ponnyer vilket var väldigt lärorikt! Vi har även ridit SM där vi presterade på topp, vi vann alla tre delomgångar och tog därmed hem SM-guldet, nästan ofattbart!!! Därefter blev vi uttagna till Nordiska Mästerskapen på Hammarö där vi i C-ponny laget tog guld!  Delle och jag fick även ett wildcard att få tävla på Falsterbo Horse Show vilket var helt fantastiskt! Där blev jag bästa svensk båda dagarna men det danska ekipaget som var med slog mig, så totalt blev jag tvåa båda dagarna! I höst har jag kvalat till ponny-küren på Elmia Scandinavian Horse Show.
Jag är en målmedveten tjej som älskar att tävla och jag vill komma så långt som möjligt med min ridning!

Delle är glad och alltid positiv, men han är även 100% fokuserad på tävling!
Jag är aktiv på sociala medier framför allt på Instagram där jag heter ”ellendressage” och har ca 14.500 följare.
Men jag finns även på Facebook där jag heter Ellen Olsson.

Jättekul och spännande att ni vill följa med i min satsning mot toppen, tack för att ni kontaktade mig!

UA_karolinak

Karolina KielbasaBorgström

Jag heter Karolina KielbasaBorgström och är 22 år.
Kommer från en riktig hästfamilj där både mamma och pappa tävlat på hög nivå i hoppning och även min lillasyster delar hästintresset och har bl.a representerat Sverige i children’s EM 2012 och nations cup för juniorer.
Det är skönt att ha en familj bakom en som vet vad som krävs för att nå toppen i denna sporten och som stöttar en till 110%. Har aldrig ridit ponny utan började tävla på storhäst när jag var 9 år.

Hästarna jag just nu tävlar har vi haft sen föl eller unghästar och tagit fram själv, min första häst just nu tog jag över av pappa efter Breeders när han var 6 år och har själv tagit upp honom till 3* 1.55 GP och startat världscupen på i Warszawa.

Som meriter har jag bl.a placeringar i 2* GP med en 2:a plats som bäst och vinst i YR-GP,  representerat Sverige i Nations Cups som YR och har en bronsmedalj från YR-SM 2016 samt en bronsmedalj från nordiska mästerskapen i lag som U25 2017.
2016 red jag även i Scandinavium som YR. Redan som 13-åring red jag i Globen i en stilhoppning sen jag vann totalen nere i Skåne.

Planerna för framtiden är att fortsätta utvecklas och klättra ytterligare lite i klasserna och bli stabil på 3-4* GP nivå samt att få rida fina U25 tävlingar.

UA_Klara

Klara Svanberg

Hej, mitt namn är Klara Svanberg och jag är 20 år vilket innebär att 2019 blir mitt andra år som Young Rider. Jag har ridit dressyr så länge jag kan minnas. Min moster driver en hästverksamhet och min mamma har också ridit och tävlat när hon var yngre. Därav har ridningen och dressyren alltid varit en stor del av mitt liv.

Som ponnyryttare har jag bland annat ridit EM och NM samt tagit lag-SM guld flera gånger. Just nu rider och tävlar jag mitt trettonåriga sto Bon Geste som jag har haft i drygt två år. När vi köpte henne hade hon tävlat lite dressyr på lägre nivå samt hoppat en del, så jag har utbildat henne till stor del själv.

Jag har även fått möjligheten att rida Johanna Due Bojes GP-häst Don Corleone vilket är helt fantastiskt. Sedan sommaren 2018 jobbar jag och tränar hos Johanna som är en stor del i min satsning. Denna säsongen hoppas jag att jag och mina hästar kommer prestera på topp i Sverige och även komma ut på de internationella tävlingsbanorna. Jag är väldigt tacksam att HANSBO SPORT vill vara en del av denna resa!

UA_tuvar

Tuva Rosencrantz

Hej, mitt namn är Tuva Rosencrantz och jag är 15 år gammal och ingår i den svenska ponnytruppen i fälttävlan. Mina gamla meriter är bland annat SM och NM, men nu är mitt mål ponny-EM 2018. Efter mina ponnyår vill jag satsa vidare som junior, Young Rider och senior på storhäst.
Jag ser otroligt mycket fram emot att få vara en del av HANSBO SPORTs härliga team!!

UA_Wilma

Wilma Björk

Jag heter Wilma Björk och fyller 19 år i november. Jag har varit en hästtjej så länge jag kan minnas och fick min första ponny innan jag var 1 år. Med hjälp av en stark vilja och en fantastisk familj har jag tränat och tävlat på elitnivå i snart 9 år. Jag startade mitt första SM 2010 och tog då silver, sedan har resan fortsatt i raketfart! Jag har internationella placeringar på både ponny och häst och mitt mål är att lyckas nu som Young Rider att ta mig till dom stora mästerskapen. Min häst heter Hankey Bannister, han är en valack född 2007 e. Figaro R – Sunshine Prince, jag har haft honom som min i knappt ett år och vi har redan hunnit med mycket, vi kom bland annat med till A-final vid årets SM!

Vi utvecklas tillsammans varje dag och lär oss hela tiden något nytt.

Kontakt

HANSBO SPORT
info@hansbosport.se
0431-44 59 00

Box 1180, 269 25 Båstad

Besöksadress
Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Top